puh +358 19 321 088
myynti@tarvikekolmio.fi

Työvaatteet ja työkengät - saman katon alta

Työvaatteilta halutaan tänä päivänä näkyvyyttä, turvallisuutta ja mukavuutta. Työvaatteen on oltava sellainen jossa viihdyt. Tarvikekolmion valikoimissa on iso valikoima työvaatteita eri aloille mm. teollisuuteen, kuljetusalalle, varastotyöhön, metsureille, sairaankuljetukseen, rakennustyöhön ja tietenkin kotiremontoijille alan johtavilta toimijoilta Helly Hansen, Mascot ja Patron. Työvaatteita löytyy myös erikoisalueille hitsauksesta maatalouslomittamiseen.

Tee vaatteista yrityksesi näköisiä!

Brodeeraus ja painatuspalvelut kuuluvat tänä päivänä olennaisena osana kokonaisvaltaiseen työvaatemyyntiin. Teemme yhteistyötä alueellisten toimijoiden kanssa ja kauttamme hoituu painatus ja brodeerauspalvelut helposti ja kustannustehokkaasti.

Työkengät

Työkengät on myös tärkeä osa-alue työntekijän viihtyvyyden ja turvallisuuden kannalta. Turvajalkineita tarjoamme kotimaisen markkinajohtajan Sievin mallistosta.

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja ja kehittäjä. Sievi kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta.

Vapaa-ajan kengät

Helly Hansen Workwearilla on myös vapaa-ajan kenkiä. Erittäin istuva malli moneen jalkaan. Tule kokeilemaan.

Tutustu tuotteisiimme:

Yhteystiedot osastolle: Markku Valden, 044-7213290, ikh@tarvikekolmio.fi.