Kaikki automaalaukseen ja kolarikorjaukseen - saman katon alta

Lähes yrityksen alkuajoista asti, nyt jo yli neljänkymmenen vuoden ajan, ovat automaalituotteet kuuluneet valikoimiimme. Asiakkaitamme ovat niin automaalauksen vaativat ammattilaiset kuin tee-se-itse-miehetkin. Oli kohteena sitten yrityksen väreihin maalausta vaille oleva rekka tai mahdollisesti parkkipaikalla oveen tullut naarmu, löydät meiltä kaiken tarvittavan. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään oikeat korjauksessa tarvittavat tuotteet.

Automaalarille

Huolehdimme yrityksesi maalausalan tarpeista. Maalaamoasiakkaamme voivat luottaa siihen, että heillä on kaikki työssään käytettävät tuotteet saatavilla, oikeaan aikaan ja toimitettuna. Asiakkaamme voi keskittyä oman yrityksensä toimintaan, me huolehdimme tarvittavista tuotteista. Maaliruisku tai maalauskammio, me autamme sinua.

Tee-se-itse-miehille

Valikoimistamme löytyy kaikki korjaustyössä käytettävät tuotteet, pienemmissäkin erissä. Tarvitset sitten hiomatuotteita, kittipurkin, pohjatuotteita, autosi sävyä tai kirkaslakkaa.

Sävypalvelu

Automaaleja sekoitamme arkisin klo 9:00-16:00. Lauantaisin maalien sekoituspalvelua ei ole. Haluttuun sävyyn sekoitettua automaalia saa pensselipulloissa, spray-pulloissa tai ruiskumaalaukseen soveltuvana "irtotavarana". Mikäli tarvitsemasi sävy tuottaa päänvaivaa, selvitämme sen PPG Prophet lukulaitteen avulla.

Kolarikorjaus

Kolarikorjaamoille toimitamme kaikki päivittäisessä työssä tarvittavat tuotteet. Valikoimistamme löydät myös tarvitsemasi laitteet ja koneet. Tukkumyyntimme auttaa sinua löytämään kolarikorjauksen tarvitsemat osat.

PPG-automaalit

PPG - automaalit kuuluvat tuotevalikoimaamme. PPG on ammattilaisten laatumerkki. Siihen luotetaan ja sitä käytetään. PPG on Suomen eniten käytetty automaalimerkki.

PPG Industries on maailman johtavia automaalien valmistajia ja alan teknologian uranuurtaja. PPG Industriesin maalien paras tunnustus on se, että länsimaissa valmistettavista autoista yli kaksi kolmasosaa maalataan PPG -maaleilla. Yhtiö tekeekin jatkuvasti laajaa yhteistyötä eri autovalmistajien kanssa mm. uusien, entistä tehokkaampien, kestävämpien ja ympäristöystävällisempien maalien kehitystyössä.

Kaikkien asiakkaiden tukena on myös PPG:n vahva ja monipuolinen osaaminen ja kansainvälinen kokemus. PPG automaalit on ratkaisu niille jotka hakevat parasta, sekä kestävyydeltään että hinta/laatusuhteeltaan.

Tutustu tuotteisiimme:

Yhteystiedot osastolle: Juho Salo, 044-7003633, ppg@tarvikekolmio.fi