puh +358 19 321 088
myynti@tarvikekolmio.fi

AD varaosat - kaikki tarvittava saman katon alta

AD-Ketju

Kuulumme alan johtavaan AD varaosaketjuun. AD on Suomen, ja koko Euroopan suurin ketju, joka myy ja markkinoi auton varaosia, lisävarusteita, tarvikkeita sekä määräaikaishuolto- ja korjauspalveluita – siis kaikkea mitä autoilija kaipaa, riippumatta auton merkistä tai iästä. Euroopanlaajuisessa AD-ketjussa on yli 2 500 AD-varaosamyymälää ja 4 000 AD-autokorjaamoa, jotka toimivat yli 30 eri maassa. Suomessa AD-autokorjaamoita on noin 200 ja AD-varaosamyymälöitä on yli 35. Jos tarvitset ripeää ja luotettavaa autokorjaamoa tai olet aktiivinen tee-se-itse-ihminen, niin AD on vaihtoehdoista laadukkain ja paras. AD-autovaraosamyymäläketju myy auton alkuperäisiä varaosia sekä lisävarusteita. Huolloissa sinua palvelee AD-autokorjaamot.

AD-ketju tuo itse varaosia maahan toimien samalla läheisessä yhteistyössä johtavien autoalan tukkuliikkeiden kanssa. Toimintamme perusta on laatu. Varastoitavia tuotelinjoja valitessamme etsimme aina laadukkaimman vaihtoehdon kilpailukykyistä hintaa unohtamatta. Vuosia jatkunut läheinen yhteistyö autokorjaamoiden kanssa on edesauttanut varastoitavien tuotteiden valinnassa. Monissa tapauksissa meillä on tarjota useiden eri toimittajien tuotteita tilanteen ja tarpeen vaatimassa laatu ja hintakategoriassa.

Autoilijan lisävarusteet

Tutustu AD:n lisävarustetuoteluetteloon oheisesta linkistä:

Autolämpö

Pohjoisen oloissa tärkeään asemaan asettuu myös auton lisälämmitysjärjestelmät. Myymme ja varastoimme käytännössä kakkia alan johtavien valmistajien tuotteita ja merkkeinä ovat sähkökäyttöiset Defa ja Calix sekä polttoainekäyttöiset Eberspächer (Eberi) ja Webasto. Tuotteet saatavissa uusiin, kuin vanhempiinkin kulkuneuvoihin.

Tavarankuljetus

Olemme virallinen Thule Partner jälleenmyyjä Läntisellä-Uudellamaalla. Varastossamme on laaja valikoima Thule suksiboxeja ja taakkatelineitä vapaa-ajan käyttöön ja ammattipuolelle. Thulelta myös ratkaisut erilaisiin vesiurheilu- ja pyöräilyharrastuksen erikoistarpeisiin.

Tutustu tuotteisiimme:

Yhteystiedot osastolle: 019-321088