• Facebook
  • Suomen vahvimmat platina

puh +358 19 321 088
myynti@tarvikekolmio.fi

Työvaatteet ja työkengät - saman katon alta

Työvaatteilta halutaan tänä päivänä näkyvyyttä, turvallisuutta ja mukavuutta. Työvaatteen on oltava sellainen jossa viihdyt. Tarvikekolmion valikoimissa on iso valikoima työvaatteita eri aloille mm. teollisuuteen, kuljetusalalle, varastotyöhön, metsureille, sairaankuljetukseen, rakennustyöhön ja tietenkin kotiremontoijille alan johtavilta toimijoilta Helly Hansen, Mascot ja Patron. Työvaatteita löytyy myös erikoisalueille hitsauksesta maatalouslomittamiseen.

Tee vaatteista yrityksesi näköisiä!

Brodeeraus ja painatuspalvelut kuuluvat tänä päivänä olennaisena osana kokonaisvaltaiseen työvaatemyyntiin. Teemme yhteistyötä alueellisten toimijoiden kanssa ja kauttamme hoituu painatus ja brodeerauspalvelut helposti ja kustannustehokkaasti.

Työkengät

Työkengät on myös tärkeä osa-alue työntekijän viihtyvyyden ja turvallisuuden kannalta. Turvajalkineita tarjoamme kotimaisen markkinajohtajan Sievin mallistosta.

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja ja kehittäjä. Sievi kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta.

Vapaa-ajan kengät

Syksyn 2014 uutuutena valikoimiin on saapunut myös Orginal Swat taktiset kengät. Net ovat mm. viranomaiskäytössä hyväksi havaittuja. Orginal Swat tarjoaa laatua patikkaretkille tai työkäyttöön.  Ne ovat todella kevyitä, laadukkaita ja kestäviä jalkineita urheilukengän mukavuudella ja markkinoiden kovimmalla suorituskyvyllä. Orginal Swat kenkiä voit käyttää työsi lisäksi vapaa-aikana ulkoillessa, vaeltaessa tai vaikka kalastaessasi.

Tutustu tuotteisiimme:

Yhteystiedot osastolle: Lasse Harjasto, 044-7213290, ikh@tarvikekolmio.fi.